+60 års erfaring

Medlem af DTL

Markedsleder på det danske marked

Vakuumsugning ved af-, om- og pålæsning

Silo Trans A/S i Vejle nær Billund tilbyder vakuumsugning i forbindelse med af- og pålæsning samt omlastning af for eksempel pulver og granulater. Vi har specialiseret os i alle former for silotransport, herunder vakuumsugning, i forbindelse med transport for blandt andet industri, grossister og landbrug samt andre vognmænd. Vores kundekreds udgør både danske og udenlandske firmaer, og mange af disse kunder har været hos i mere end 30 år.

Vi er førende inden for vakuumsugning

​Vi har udført alle former for transport i omkring 70 år, men i dag udfører vi kun silotransport og vakuumsugning. Vi har omkring 50 års erfaring med silotransport, og vi var blandt de første vognmænd i Danmark, der begyndte at tilbyde transport med silotankvogne. I dag er vi markedsledende inden for transport af pulver og granulater, herunder vakuumsugning.

Vi råder i den forbindelse over mere end 100 enheder til transport. Derved er vi i stand til tilbyde al transport på en hurtig, effektiv og fleksibel måde. Vi benytter den nyeste teknologi inden for GPS- og flådestyring. Derved kan vi disponere vores vognpark optimalt, ligesom vi kan udlevere nødvendig information og dokumentation til vores kunder i forbindelse med vakuumsugning og transport, såfremt de ønsker det.

Få et tilbud transport

​Du må meget gerne kontakte Silo Trans A/S på telefon 70 27 33 22, ligesom du kan sende en e-mail til os på silotrans@silotrans.dk, hvis du ønsker at høre mere om vakuumsugning og silotransport. Alternativt kan du bede om et uforpligtende tilbud via vores formular.

Medlem af:

Dansk Transport og Logistik (DTL) er erhvervs- og arbejdsgiver forening for danske transportbranche. DTL har 2.900 medlemsvirksomheder og arbejder aktivt for at forbedre transportbranchens vilkår i Danmark, EU og internationalt.​

Udfyld formularen og bliv kontaktet af os!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Silo Trans A/S     /     Ammitsbølvej 37, 7100 Vejle   /     Telefon: 70 27 33 22  /     E-mail: silotrans@silotrans.dk     /      CVR: 20123532