+60 års erfaring

Medlem af DTL

Markedsleder på det danske marked

​Silo tømning- og transport – enkelt og professionelt

​Hos Silo Trans A/S I Vejle tilbyder vi alle former for tømning af siloer med vores unikke sugetanke. Står du og skal have din silo tømt af den ene eller anden årsag, kan vi være behjælpelige med vores effektive maskiner.

Vi er beliggende i Vejle nær Billund og kan tilbyde fleksibel og sikker silo tømning og transport i hele landet. Silo tømning udfører vi primært for erhverv, landbrug og industri, der arbejder med store mængder af foder- eller fødevareprodukter.

Silo Trans har mange års erfaring med denne type transport – og tømningsopgave, hvor du som kunde kan være sikker på, at Silo Trans A/S sætter sig ind i det praktiske og tekniske før en opgave påbegyndes.

Skånsom tømning af silo med mulighed for genanvendelse

Har du et produkt inde for kategorien af de fleste former for pulver, mel eller andre fødevarer, foder eller pille produkter der skal suges ud af din silo eller tank, kan vi udføre opgaven. Det kan bl.a. være, at du har fået et forkert produkt i din silo eller af andre årsager skal have hjælp til at få din silo tømt for en af ovenstående kategorier.

Silo tømning er en af vores ekspertiser, og vi arbejder med stor fleksibilitet samt professionalisme ved den enkelte opgave. Vores håndtering af tømningen foregår meget skånsomt, og i nogle tilfælde vil det være muligt at kunne genanvende produktet. I andre henseender kan vi være behjælpelig med at deponere produktet, så du kommer sikkert og ordentligt af med resterne. Vores unikke sugetank giver dig som kunde flere fleksible muligheder omkring tømning af enten en silo eller tankvogne, end de fleste vil kunne til tilbyde.

Så før du blot vælger at bortskaffe eller destruerer et eventuelt produkt i din silo eller tank, kan det være en fordel at kontakte Silo Trans A/S for høre nærmere om alternative tømninger.

Har du brug for silo tømning? Kontakt os og hør mere

Vi er det førende transportfirma på det danske marked og kan tilbyde den bedste service til en fair pris. Med vores mangeårige erfaring kan vi rådgive dig og besvare spørgsmål vedr. silo tømning, før vi påbegynder din opgave. Vil du høre mere om vores ydelser og priser, er du derfor velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på e-mail silotrans@silotrans.dk eller telefon 70 27 33 22. Derudover kan du altid ved at klikke på Få et tilbud henvende dig direkte via vores kontaktformular, hvorefter vi hurtigt vender tilbage med et godt tilbud på den pågældende opgave.

Medlem af:

Dansk Transport og Logistik (DTL) er erhvervs- og arbejdsgiver forening for danske transportbranche. DTL har 2.900 medlemsvirksomheder og arbejder aktivt for at forbedre transportbranchens vilkår i Danmark, EU og internationalt.​

Udfyld formularen og bliv kontaktet af os!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Silo Trans A/S     /     Ammitsbølvej 37, 7100 Vejle   /     Telefon: 70 27 33 22  /     E-mail: silotrans@silotrans.dk     /      CVR: 20123532