+60 års erfaring

Medlem af DTL

Markedsleder på det danske marked

Pulvertransport hos Silo Trans A/S

​Silo Trans A/S i Vejle nær Billund er en dansk vognmandsforretning, der har specialiseret sig i pulvertransport; som kan være i forbindelse med transport af for eksempel fødevarer, foder, byggematerialer, granulat, piller og kemikalier.

Vi kan med andre ord tilbyde pulvertransport i bulk i vores silotankvogne for blandt andet industri, grossister, landbrug og andre vognmænd. Vores kunder er både danske og udenlandske firmaer, og mange af vores kunder har været hos i mere end 30 år.

Vi har lang erfaring med alle former for pulvertransport

​Vi har udført transport i omkring 70 år og er i dag markedsledende inden for pulvertransport. Vi var en af de første vognmænd i Danmark, der påbegyndte transport med silotankvogne. Det betyder med andre ord, at vi har 50 års erfaring med transport af pulver. I dag udfører vi kun kørsel med silotankvogne.

Effektiv transport med GPS og stor vognpark

​Vi råder over mere end 100 enheder, således vi er i stand til at varetage al pulvertransport på en hurtig, effektiv og fleksibel måde. Vi benytter den nyeste teknologi inden for GPS-styring. Derved kan vi disponere optimalt over vores vognpark, og vi kan samtidig levere al nødvendig information og dokumentation til vores kunder, såfremt det ønskes eller påkræves.

Du er velkommen til at kontakte Silo Trans A/S på telefon 70 27 33 22, eller på vores e-mail, der er silotrans@silotrans.dk, hvis du ønsker en drøftelse om vores løsninger inden for pulvertransport. Du kan også få et uforpligtende tilbud ved at benytte vores formular.

Medlem af:

Dansk Transport og Logistik (DTL) er erhvervs- og arbejdsgiver forening for danske transportbranche. DTL har 2.900 medlemsvirksomheder og arbejder aktivt for at forbedre transportbranchens vilkår i Danmark, EU og internationalt.​

Udfyld formularen og bliv kontaktet af os!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Silo Trans A/S     /     Ammitsbølvej 37, 7100 Vejle   /     Telefon: 70 27 33 22  /     E-mail: silotrans@silotrans.dk     /      CVR: 20123532