+60 års erfaring

Medlem af DTL

Markedsleder på det danske marked

Silotransport i sættevogne af erfaren vognmand

Silo Trans A/S i Vejle nær Billund har udført transport for danske virksomheder i omkring 70 år, men for 50 år siden valgte vi at specialisere os i silotransport af pulver som for eksempel fødevarer, foder, byggematerialer, granulat, piller og kemikalier.

Vi tilbyder silotransport for danske og udenlandske firmaer

​Vi udfører transport af silo i sættevogne for blandt andet industri, grossister og landbrug samt andre vognmænd. Vores kunder er både danske og udenlandske firmaer, og nogle af kunderne har fulgt os i mere end 30 år.

Vi var blandt de første danske vognmænd, der begyndte at tilbyde silotransport, og det har ført til, at vi er blevet markedsledende inden for transport af pulver.

Vi har mere end 100 enheder til at udføre transport

​Vi råder over mere end 100 enheder, der udfylder forskellige funktioner inden for silotransport. Det betyder, at vi er i stand til at udføre transport på en hurtig, effektiv og fleksibel måde.

Vi benytter den nyeste teknologi inden for GPS- og flådestyring til at holde styre på vores køretøjer, så vi kan udnytte vognparken optimalt. Vi kan naturligvis udlevere al nødvendig information og dokumentation til vores kunder i forbindelse med silotransport og tankvogne, såfremt de ønsker det.

Du må meget gerne kontakte Silo Trans A/S, hvis du ønsker et tilbud på silotransport, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Du kan benytte vores formular, men du kan også ringe til os på telefon 70 27 33 22, eller du kan skrive til e-mail silotrans@silotrans.dk.​

Medlem af:

Dansk Transport og Logistik (DTL) er erhvervs- og arbejdsgiver forening for danske transportbranche. DTL har 2.900 medlemsvirksomheder og arbejder aktivt for at forbedre transportbranchens vilkår i Danmark, EU og internationalt.​

Udfyld formularen og bliv kontaktet af os!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Silo Trans A/S     /     Ammitsbølvej 37, 7100 Vejle   /     Telefon: 70 27 33 22  /     E-mail: silotrans@silotrans.dk     /      CVR: 20123532