+60 års erfaring

Medlem af DTL

Markedsleder på det danske marked

Tankvogne til tanktransport af pulver og flydende gods

Trans A/S i Vejle nær Billund har udført tanktransport med tankvogne i omkring 50 år, men vi har udført transport i 70 år for danske virksomheder. Vi har med andre ord valgt at specialisere os i kørsel, hvor vi transporterer pulver og flydende gods som for eksempel fødevarer, foder, byggematerialer, granulat, piller og kemikalier, herunder benzin, diesel og olie.

Vores kunder er både danske og udenlandske firmaer, og nogle af disse kunder har brugt os i mere end 30 år til blandt andet tanktransport. Kunderne kan være industri, grossister og landbrug samt andre vognmænd, der behøver tankvogne til deres produkter.

Vi er markedsledende inden for tanktransport

​Vi var blandt de første danske vognmænd, der begyndte at have tankvogne til tanktransport, og det har ført til, at vi er blevet markedsledende inden for tanktransport af pulver og flydende gods.

Vores vognpark består af mere end 100 enheder, hvor en væsentlig del er tankvogne. Det gør os i stand til at transportere pulver og flydende gods på en hurtig, effektiv og fleksibel måde.

Vi har styr på alle vores tankvogne i vognparken

​Vi benytter moderne teknologi inden for GPS- og flådestyring, således vi kan udnytte vores vognpark optimalt, men også så vi kan udlevere nødvendig information og dokumentation for kørslen med tankvogn, såfremt kunderne ønsker det.

Kontakt Silo Trans A/S i Vejle i nærheden af Billund, hvis du ønsker et tilbud på tanktransport med tankvogne. Du kan ringe til os på telefon 70 27 33 22, eller du kan skrive til e-mail silotrans@silotrans.dk.

Medlem af:

Dansk Transport og Logistik (DTL) er erhvervs- og arbejdsgiver forening for danske transportbranche. DTL har 2.900 medlemsvirksomheder og arbejder aktivt for at forbedre transportbranchens vilkår i Danmark, EU og internationalt.​

Udfyld formularen og bliv kontaktet af os!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Silo Trans A/S     /     Ammitsbølvej 37, 7100 Vejle   /     Telefon: 70 27 33 22  /     E-mail: silotrans@silotrans.dk     /      CVR: 20123532