+60 års erfaring

Medlem af DTL

Markedsleder på det danske marked

Fodertransport med tanksættevogne

Silo Trans A/S i Vejle nær Billund tilbyder fodertransport med tanksættevogne for blandt andet industri, grossister og landbrug samt andre vognmænd i Danmark og i udlandet. Fodertransport kan blandt andet ske i tiptanksættevogne og rumopdelte silotanksættevogne, herunder med vakuumsugning.

Vi fokuserer på især pulver- og fodertransport

​Vi startede som vognmandsforretning for omkring 70 år siden, men for omkring 50 år siden valgte vi at specialisere os i transport af pulver og flydende gods og foder. Vi fokuserer derved transport af for eksempel fødevarer, foder, byggematerialer, granulat, piller og kemikalier.

Vi var blandt nogle af de første danske vognmænd, der begyndte at tilbyde fodertransport med tanksættevogne, og markedsledende inden for transport af pulver og flydende gods.

Effektiv transport med GPS- og flådestyring

​I dag består vores vognpark af flere end 100 enheder, som udfylder forskellige funktioner inden for blandt andet fodertransport. Det betyder, at vi er i stand til at udføre transport af pulver og flydende gods på en hurtig, effektiv og fleksibel måde.

Vi benytter moderne teknologi inden for GPS- og flådestyring til at holde styre på vognparken, så den kan udnyttes optimalt. Dertil kommer, at vi kan udlevere nødvendig information og dokumentation til vores kunder i forbindelse med transport af foder.

Du kan kontakte Silo Trans A/S i nærheden af Billund på telefon 70 27 33 22, hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger inden for fodertransport og vores priser på transport. Du kan benytte vores tilbudsformular, eller du kan sende en e-mail til os på silotrans@silotrans.dk.

Medlem af:

Dansk Transport og Logistik (DTL) er erhvervs- og arbejdsgiver forening for danske transportbranche. DTL har 2.900 medlemsvirksomheder og arbejder aktivt for at forbedre transportbranchens vilkår i Danmark, EU og internationalt.​

Udfyld formularen og bliv kontaktet af os!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Silo Trans A/S     /     Ammitsbølvej 37, 7100 Vejle   /     Telefon: 70 27 33 22  /     E-mail: silotrans@silotrans.dk     /      CVR: 20123532